Albire Dinți-Alb Imaculat în clinica Dr. Lupu din Bacău

Ce este Albirea dentară?

Albirea dentară profesională reprezintă soluția ideală pentru cei care își doresc să redobândească rapid strălucirea naturală a zâmbetului. Această procedură, simplă și confortabilă, se realizează eficient într-o singură vizită la cabinetul nostru, transformând vizita la medicul dentist într-o experiență plăcută și lipsită de griji.

În cadrul clinicii noastre, utilizăm tehnologii avansate precum lampa Zoom și BEYOND pentru a oferi albire dentară profesională de înaltă calitate. Acest proces inovator este sigur pentru sănătatea dinților, acționând doar la nivelul superficial al smalțului pentru a elimina decolorările și a reda un aspect mai alb și mai natural.

Albirea dentară este o alternativă excelentă pentru fațetele dentare pentru cei care doresc să-și îmbunătățească doar culoarea dinților, fără a schimba forma acestora.

Factorii care contribuie la decolorarea și pătarea dinților

Consumul regulat de alimente și băuturi cu potențial mare de colorare, precum cafeaua, ceaiul, vinul roșu sau băuturile carbogazoase. Acestea conțin pigmenți cromogeni care se pot atașa de smalțul dinților și pot provoca decolorări vizibile în timp.

Fumatul este, de asemenea, un factor major de decolorare a dinților, datorită prezenței nicotinei și a gudronului în tutun, care pot duce la pete persistente.

Acumularea de placă bacteriană și formarea tartrului contribuie semnificativ la îngălbenirea și pătarea dinților. Aceste depozite nu doar că afectează estetica zâmbetului, dar pot și să compromită sănătatea orală generală.

Tratamentele medicamentoase prelungite, cum ar fi anumite antibiotice sau medicamente care conțin fluor în exces, pot afecta, de asemenea, culoarea dinților. În plus, chiar și mici traumatisme dentare, cum ar fi fisuri în smalț sau leziuni la nivelul dintelui, pot facilita formarea de pete și decolorări.

Toți acești factori, fie că acționează individual sau în combinație, pot afecta aspectul natural și strălucirea zâmbetului, motiv pentru care multe persoane caută soluții eficiente de albire dentară. Procedurile profesionale de albire dentară, precum cele oferite în cadrul clinicilor Dr. Lupu, sunt concepute pentru a combate aceste efecte și a reda zâmbetului dumneavoastră strălucirea și frumusețea naturală.

Albirea Dinților- Beneficii


Contrar îngrijorărilor comune, procedura de albire nu afectează structura sau sănătatea dintelui. Prin pătrunderea controlată în smalț până la o adâncime de numai câțiva microni, albirea dentară scoate la iveală nuanțele naturale ascunse și reface smalțul pentru un aspect mai estetic și o rezistență îmbunătățită.

Mai mult aceasta are multiple beneficii:

Transformarea estetică a zâmbetului

Albirea dentară profesională are capacitatea de a elimina petele și de a reduce îngălbenirea, rezultând într-un zâmbet mai strălucitor și mai alb. Această schimbare nu doar că îmbunătățește estetica zâmbetului, dar și sporește semnificativ încrederea personală.

Impactul pozitiv asupra încrederii personale

Un zâmbet luminos poate influența considerabil încrederea de sine și percepția propriei imagini. Prin obținerea unui zâmbet radiant, veți fi mai predispuși să zâmbiți deschis și să interacționați cu cei din jur cu mai multă încredere.

Efect de întinerire

Dinții îngălbeniți sau decolorați pot adăuga ani aspectului facial. Procedura de albire dentară poate inversa această percepție, conferind un aspect mai tânăr și mai vibrant, cu un zâmbet care pare mai sănătos și mai strălucitor.

Rezultate vizibile imediat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale albirii dentare este capacitatea de a oferi rezultate rapide și vizibile într-un interval scurt de timp. Acest lucru permite obținerea unui zâmbet îmbunătățit și mai atrăgător într-o manieră eficientă și convenabilă.

Procedură minim invazivă

Albirea dentară este o metodă neinvazivă și non-chirurgicală. Procesul constă în aplicarea unui gel special pe dinți sau în utilizarea unei lămpi de activare, fără a fi necesare intervenții majore sau proceduri dureroase.

Îmbunătățirea sănătății orale

Procesul de albire dentară adesea motivează pacienții să acorde o atenție sporită igienei orale. Aceasta duce la îmbunătățirea generală a sănătății orale și menținerea unui zâmbet sănătos pe termen lung.

Fă-ți o programare online și obține o consultație gratuită cu dr. Florin Lupu

Albire dinți cu lampa ZOOM

În cadrul clinicilor Dr. Lupu, suntem mândri să oferim tratamentul de albire dentară cu lampa Zoom, o tehnologie de vârf în domeniul esteticii dentare.

Procedura cu lampa Zoom este recunoscută pentru eficiența și siguranța sa, fiind lider în piața aparatelor de albire profesională. Această metodă avansată asigură un zâmbet mai alb și luminos în doar o oră de tratament, cu rezultate imediate și de lungă durată.

Utilizând o combinație specială de gel de albire și lumină cu intensitate controlată, lampa Zoom acționează rapid și eficient pentru a descompune petele și decolorările, fără a afecta structura dinților sau a cauza disconfort.

Ideală pentru cei care doresc rezultate rapide și vizibile, albirea dentară cu lampa Zoom este o soluție excelentă pentru a obține un zâmbet mai atrăgător într-un mod confortabil și convenabil.

În plus, efectul de albire se poate menține până la doi ani, în funcție de obiceiurile alimentare și de igiena orală a fiecărui pacient.

Dr. Lupu răspunde la întrebări

Este albirea dentară profesională sigură pentru smalțul dinților?

Da, procedura este sigură și nu afectează smalțul. Ea acționează superficial pentru a îmbunătăți culoarea, fără a deteriora structura dentară.

Cât timp durează efectul albirii dentare profesionale?

Efectul albirii dentare profesionale poate dura până la doi ani, în funcție de obiceiurile alimentare și de igienă orală a fiecărui pacient.

Cât de des pot repeta procedura de albire dentară?

Frecvența tratamentului de albire dentară depinde de recomandările individuale ale medicului dentist și de necesitățile specifice ale fiecărui pacient.

Există restricții alimentare după procedura de albire dentară?

După albirea dentară, este recomandat să evitați pentru o perioadă alimentele și băuturile cu potențial mare de colorare, cum ar fi cafeaua, ceaiul sau vinul roșu.

Pot face albire dentară dacă am coroane sau fațete?

Albirea dentară nu modifică culoarea coroanelor sau fațetelor. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina cea mai bună abordare.

>