Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/uzfrhjpq/public_html/blog/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1147
Beneficiile unei lucrari fixe pe dinti sau implanturi |
Orar: Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Programare rapida: 0745 195 600

Sanatatea dentara este esentiala, prin urmare nu este recomandat sa apelezi la medicul dentist numai atunci cand ai o problema grava, cel mai bine fiind sa te programezi la o consultatie specializata cel putin o data la 6 luni.

Ai grija de dantura ta

In momentul in care un pacient pierde unul sau mai multi dinti, medicul stomatolog trebuie sa realizeze lucrari protetice fixe cu scopul de a acoperi spatiul ramas gol.

In majoritatea cazurilor lucrarile fixe pe dinti sau implanturi pot fi influentate de cativa factori, printre care se regasesc: numarul dintilor care lipsesc, locatia zonei asupra careia este necesara interventia, sanatatea si varsta pacientului.

Tipuri de lucrari fixe pe dinti sau implanturi

Puntea dentara – se foloseste in cazul in care pacientului ii lipsesc mai multi dinti. Aceasta este fixa si stabila, asemeni dintilor naturali. Se fixeaza prin insurubare sau prin cimentare.

In general se recomanda ca puntile sa fie sustinute doar pe implanturi, fara a fi fixate pe dintii naturali.

Lucrare fixa pe implanturi – o alta metoda inovatoare, recomandata inclusiv in momentul in care pacientul nu mai are nici un dinte. Aici se incepe cu inserarea implanturilor si se finalizeaza cu montarea protezei fixe.

Beneficiile aduse de lucrarile dentare fixe

Stabilitate si confort – o lucrare fixa iti poate pune la dispozitie confortul de care are nevoie. Cu ajutorul acesteia vei putea consuma produse alimentare fara nici un fel de probleme.

Rezistenta si durabilitate – lucrarile fixe sunt concepute pentru a rezista in fata fortelor masticatorii si a diferentelor de temperatura a alimentelor, prin urmare nu va trebui sa-ti faci griji daca vrei sa bei o cafea fierbinte sau un suc cu gheata. De asemenea, acestea sunt garantate ca rezista o perioada lunga de timp.

Sporesc increderea in sine – daca vei avea o dantura aspectuoasa si functionala te vei simti mult mai increzator in propria persoana. Vei putea zambi in mod natural fara a te rusina din cauza dintilor care-ti lipsesc.

Imediat dupa finalizarea interventiei este indicat sa eviti consumul alimentelor tari si muscaturile cu partea pe care a fost montata lucrarea. Bineinteles toate aceste detalii le vei putea afla de la medicul dentist.

Lucrarile fixe pe dinti sau implanturi se intretin usor, fiind necesar periajul standard de doua ori pe zi. Dupa periaj se recomanda clatirea cu apa de gura si eventual utilizarea atei dentare.

Vrei sa afli si mai multe informatii despre lucrarile fixe pe dinti sau implanturi?

Alege cu incredere cabinetul nostru stomatologic si beneficiaza de servicii de calitate superioara!

Te poti programa la o consultatie specializata la numarul de telefon 0745 195 600.

De asemenea, poti afla mai multe informatii despre serviciile noastre si pe drlupu.ro.

Call Now ButtonVreau o programare!