Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/uzfrhjpq/public_html/blog/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1147
Implantul dentar INNO – o solutie de calitate |
Orar: Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Programare rapida: 0745 195 600

Implantul dentar INNO este un produs biocompatibil, sub forma unui surub fabricat din titan. Scopul acestuia este de a fi inserat in arcada dentara in locul unui dinte extras indeplinind astfel cu succes rolul radacinii dintelui natural.

Dar oare de ce sa alegi aceasta solutie de inlocuire a dintilor pierduti?

In primul rand pentru ca acesta poate inlocui un dinte lipsa fara ca dintii adiacenti sa fie afectati. Totodata, in cazul in care ai nevoie de mai multe implanturi nu trebuie sa-ti faci griji deoarece poti beneficia de acestea fara niciun fel de risc.

In ceea ce priveste implantul dentar INNO, acesta ofera pacientilor o calitate superioara care a fost deja dovedita la nivel international, reprezentand astfel o alternative optima de recuperare a dintilor.

Atunci cand vine vorba de implanturi, INNO se situeaza in topul clasamanetelor, fiind o solutie preferata de tot mai multi pacienti care doresc sa-si recupereze dintii pierduti din diferite motive.

Cu ce noutati vine INNO fata de alte solutii asemanatoare?

Implantul INNO beneficiaza de o constructie bazata pe tehnologie superioara care ajuta sa se adapteze necesitatilor dentare pe care le poate avea un pacient. Acesta creeaza o conexiune buna in cavitatea orala astfel incat sa nu permita bacteriilor sa patrunda in locul in care a fost amplasat si totodata sa mentina bine fixata coroana dentara.

In general interventia care presupune inserarea implantului INNO nu dureaza mai mult de 45 – 60 de minute, exceptie facand cazurile in care pacientul are nevoie de mai multe implanturi.

Vindecarea completa a locului in care a fost inserat implantul poate dura aproximativ 6 luni, perioada influentata si de felul in care se vindeca osul.

Cateva beneficii aduse de implantul dentar INNO

Nu permite migrarea dintilor

Atunci cand ti-a fost extrasa o masea si nu o inlocuiesti cu un implant, dintii adiacenti tind sa migreze. In schimb daca ai optat pentru un implant nu te vei mai confrunta cu acest lucru si totodata nu vei mai acumula in zona in cauza resturi alimentare care necesita curatare constanta.

Ofera stabilitate

Odata ce s-a integrat in os, implantul dentar INNO iti poate furniza stabilitatea de care ai nevoie. Astfel, te vei putea bucura oricand de alimentele tale preferate si nu vei mai face diferenta intre dintii tai naturali si implant.

Solutie pe termen lung

INNO reprezinta o solutie valabila pe termen lung. Durata de viata a acestuia este cuprinsa intre 15 si 25 de ani, totul depinzand de utilizare si intretinere, igiena dentara fiind ca de fiecare data un factor foarte important.

In cabinetul nostru stomatologic solutia de recuperare a dintilor oferita de INNO este disponibila la preturi incepand de la 390 euro si include implantul, manopera de inserare, anestezia, controlul si indepartare firelor de sutura dupa 14 zile de la interventie.

In masura in care esti interesat sa afli mai multe detalii te rugam sa te programezi la o consultatie folosind una din metodele de contact disponibile pe site-ul nostru.

Call Now ButtonVreau o programare!