Cabinet Stomatologic Dr. Lupu din București și Bacău - Inovație și Excelență

Abordare Holistica în Îngrijire Dentară

La Clinica Dr. Lupu, adoptăm o viziune holistică asupra îngrijirii dentare, combinând armonios tehnologia avansată cu un design modern și o atmosferă caldă și primitoare. Ne dorim ca experiența ta în cabinetul nostru să depășească un simplu tratament stomatologic, transformându-se într-o călătorie confortabilă și relaxantă.

În centrul tuturor eforturilor noastre ești tu, pacientul nostru. Dedicarea noastră nu se limitează la oferirea tratamentelor de înaltă calitate, ci include și crearea unui mediu în care te simți binevenit, înțeles și în total confort de la momentul în care pășești în clinica noastră.

Angajamentul nostru față de confortul și binele tău ne ghidează zilnic, motivându-ne să fim mai mult decât o simplă clinică stomatologică - să fim un partener de încredere în călătoria ta spre un zâmbet sănătos și fericit.

Inovație și Precizie - Tehnologia de Vârf la Clinica Dr. Lupu

La Clinica Dr. Lupu, suntem mândri să folosim tehnologii de ultimă oră, precum scanarea intraorală și implantologia digitală, care ne ajută să ridicăm serviciile stomatologice la standarde de excelență. Ne folosim de tehnologia laser de ultimă generație pentru a garanta un nivel ridicat de calitate în toate tratamentele noastre.

Specialiști în Implantologie - Revoluționăm Tratamentul

Ocupăm un loc de frunte în implantologia din România, inovând constant și oferind tratamente rapide și eficiente. Metoda noastră de "Digital Planning" asigură o intervenție precisă, predictibilă și minim invazivă. Suntem experți în restaurări dentare complexe, oferind soluții fixe în doar 6 ore, și practicăm endodonția conform celor mai înalte standarde digitale, cu echipamente de ultimă generație.

Fă-ți o programare online și obține o consultație gratuită cu dr. Florin Lupu

Echipa de medici specialisti din cadrul clinicilor Dr.Lupu

Formată din specialiști pasionați și dedicați fiecărei ramuri a stomatologiei moderne, noi îmbinăm experiența, cunoașterea și entuziasmul pentru a oferi servicii de neegalat. Fiecare membru al echipei noastre este angajat într-un proces continuu de învățare și perfecționare, participând regulat la cursuri de educație continuă, pentru a vă aduce cele mai avansate și eficiente tehnici de tratament.

Dr. Florin Lupu

Medic specializat în Implantologie Digitală

Serena Filipoiu

Manager

Mihaela Cristea

Front Desk

Iasmin Alsaid

Front Desk

Maria Ivan

Asistent medical

Laura Cupen

Asistent medical

Dr. Gabriela Florea

Medic dentist specializat în Endodonție Microscop

Dr. Ada Angeluța

Medic specialist Parodontologie

Dr. Ana Mihai

Medic pedodont

Dr. Anti Emanuel

Medic primar Chirurgie Maxilo-Facială

Dr. Gabriela Budacu

Medic prima Ortodonție

Dr. Basascu Tiberiu

Medic dentist specializat în Protetică Dentară

Renata Leahu

Asistent medical

>