Coroane dentare - o solutie eficienta de refacere a dintilor

Afla toate informatiile

Pentru cei care nu stiu exact despre ce e vorba, coroanele dentare reprezinta acele lucrari protetice care au ca si scop invelirea unui dinte deteriorat, cariat sau care a fost ciobit si distrus din diferite motive.

Totodata, coroanele dentare sunt utilizate si intr-o multi de alte lucrari dentare precum acoperirea unui pivot sau a unui implant dentar care inlocuieste un dinte extras.

Pentru a putea beneficia de aceasta solutie eficienta de de reconstructie a unui dinte, trebuie sa ne vizitezi cabinetul stomatologic si sa apelezi la un tratament. La final, vei beneficia de un dinte refacut, atat din punct de vedere estetic cat si functional!

Vrei sa descoperi mai multe detalii? Trimite-ne un mesaj!
coroane dentare


coroane ceramica suport zirconiu

Alte lucruri importante despre coroanele dentare

In functie de tipologie si bineinteles de bugetul de care dispui, coroanele dentare pot fi fabricate din mai multe materiale, printre acestea numarandu-se: ceramica, metal, acril, metalo-ceramica, metalo-acrilc, zirconiu-integral sau zirconiu-ceramica.

Totodata, daca dintele nu mai are o fundatie solida este necesara si constructia unui suport, acesta fiind de cele mai multe ori fabricat din zirconiu.

Din experienta noastra, in cazul coroanelor, cel mai cautat material este ceramica care de-a lungul timpului s-a dovedit a fi foarte eficienta, atat din punct de vedere al aspectului cat si al durabilitatii.

Vrei sa-ti repari un dinte ciobit sau distrus? Contacteaza-ne acum!

Coroane dentare din ceramica pe suport de zirconiu!


recomandare coroane ceramice zirconiu

Iti doresti refacerea dintilor folosind una dintre cele mai bune solutii? Alege coroanele dentare si vei avea parte de o dantura rezistenta si durabila!

Iti recomandam cu incredere solutia oferita de coroanele ceramice pe suport de zirconiu!

Acestea sunt foarte rezistente, resping acumularea placii bacteriene, nu se corodeaza si totodata redau dintelui un aspectul mult dorit!

Contacteaza-ne telefonic si descopera toate beneficiile!

Etapele unui tratament de reconstructie dentara

icoana titlu

1

Examinarea si pregatirea


Se face un studiu amanuntit asupra dintelui care urmeaza sa fie reconstruit si se concluzioneaza daca dintele poate suporta aceasta procedura de refacere si daca nu mai sunt necesare si alte tratamente. Se fac radiografii si se dezvolta un plan de tratament.

2

Interventia


Sub anestezie locala, se curata bine locul, se inlatura bucatile de dinte care nu sunt bine prinse si eventual se intervine asupra nervului cu un tratament special. Se ia forma dintelui cu ajutorul unui mulaj si se stabileste viitoarea culoare a coroanei.

3

Fixarea coroanei


Etapa finala de tratament include montarea coroanei dentare. Aceasta se va prinde cu ajutorul unui ciment special care asigura o fixare ferma. Se verifica daca coroana este bine asezata in comparatie cu dintii invecinati si se finalizeaza tratamentul.

Descopera beneficiile oferite de coroanele dentare

icoana titlu

implantul dentar are o durata de viata marita

Rezistenta


Sunt foarte rezistente la fortele mari din timpul masticatiei si au o durata de viata prelungita, chiar si de pana la 15 ani, eliminand pe toata aceasta perioada riscul aparitiei cariilor.

Vizita la cabinetul stomatologic

Compatibilitate


Poate fi modelata astfel incat culoarea si forma sa fie compatibile sau chiar identice cu cele ale dintilor invecinati. De asemenea, materialele utilizare sunt biocompatibile.

Igienizarea si curatarea cavitatii bucale

Confort


Elimina senzatiile neplacute atunci cand intram in contact cu alimente reci sau calde. Nu provoaca alergii si pot fi personalizate dupa nevoile oricarui pacient.

Conditii optime pentru implant

Rezultate pozitive


Sutin cu succes procedura de reconstructie a unui dinte stricat, rupt sau lovit, reprezentand cea mai des intalnite solutie de refacere a distructiilor dentare.

Contacteaza-ne acum prin e-mail, chat direct pe site sau telefonic

contact

Cauti un cabinet stomatologic in Bacau? Contacteaza-ne si beneficiaza de o experienta lipsite de dureri! Ai teama de stomatolog? Scrie-ne pe chatul de pe site si asistentele noastre vor fi bucuroase sa-ti raspunda la intrebari si nelamuriri.

Contactati-ne / Faceti o programare:

Prin trimiterea acestui mesaj va oferiti acceptul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal!

Informatii contact

Adresa
str. Aprodu Purice 7, Bacau
Telefon
E-mail
Program
  • Luni - Vineri
    09:00 - 18:00
  • Sambata / Duminica
    Inchis