Implant dentar - de ce sa-l alegi?

Cateva detalii importante

Conform tehnologiei de ultima generatie, putem sustine, in baza mai multor argumente, ca una dintre cele mai potrivite solutii atunci când vine vorba de înlocuirea dintilor sau a măselelor este apelarea la un implant dentar.

Soluția oferita de implantologie poate fi una perfecta din mai multe puncte de vedere, cateva dintre ele fiind:

  • - implantul dentar este rezistent atat la factori externi cat si la trecerea timpului;
  • - este foarte stabil in interiorul cavitatii bucale;
  • - ofera un aspect nou, ce poate fi invidiat de toti aspirantii la dinti sanatosi;

Vrei sa afli mai multe informatii? Trimite-ne un mesaj!
implant dentar


implantologie bacau

Implantologie - bine de stiut!

Datorita mai multor studii realizate de diferite companii la nivel national, dar si mondial, s-a ajuns la concluzia ca un implant dentar are o rata de succes de aproximativ 95%.

Asadar, daca ti-ai pierdut un dinte sau o masea si-ti doresti sa inlocuiesti spatiul ramas cu o solutie de calitate, implantul dentar este perfect pentru tine!

De asemenea, implantologia ofera si o solutie de lunga durata, existand la ora actuala cazuri in care implantul dentar a rezistat peste 15 ani, fiind astfel si o solutie longeviva. Chiar daca au existat cazuri particulare, durata de viata garantata este cuprinsa intre 7 si 15 ani. Bineinteles, aceasta perioada este determinata si de o multime de alti factori, precum felul in care se acorda ingrijirea necesara.

Ai nevoie de un implant dentar? Contacteaza-ne acum!

Implant dentar in 24 de ore!


implant in 24 de ore

Sky Fast and Fixed este un sistem de implanturi de ultima generatie care a fost conceput de Bredent, renumita companie numarandu-se printre primii 10 producatori de la nivel mondial de implanturi dentare.

Tratamentul se realizeaza in termen de numai 24 de ore si include extractiile, inserarea implanturilor si montarea protezei fixe.;/p:

Ofera o garantie pe termen lung iar rezultatul final este unul superb din punct de vedere estetic!

Contacteaza-ne telefonic si descopera toate beneficiile!

Avantajele aduse de un implant dentar

icoana titlu

1

Impiedica migrarea dintilor


Dupa extractia unui dinte are loc migrarea si inclinarea dintilor adiacenti. Daca optezi pentru un implant dentar vei evita acest lucru.

2

Confort sporit


Dupa ce implantul dentar a fost fixat nu mai este necesara nici un fel de interventie. Astfel, te vei putea bucura din nou de activitatile zilnice.

3

Masticatie usoara


Procesul de masticatie va fi unul imbunatatit deoarece dupa inserarea unui implant dentat te vei putea baza pe toti dintii nu doar pe o parte din ei.

4

Zambet perfect


Implanturile dentare arata ca dintii naturali. Va fi destul de greu sa faci diferenta intre acesta si dintii tai. Vei putea zambi in orice situatie.

Alte informatii importante

icoana titlu

implantul dentar are o durata de viata marita

Ce poate influenta
un implant dentar?


Dupa cum am mentionat, implantul dentar are o durata de viata marita, dar care poate fi influentata de reactia organismului la corpul strain, suferinta din trecut de anumite boli sau alte infectii.

Vizita la cabinetul stomatologic

Vizita la cabinetul stomatologic


Pentru a va asigura de durata de viata cat mai lunga este necesar sa ne vizitati cel putin o data la 6 luni sau maxim un an, pentru a vedea cum s-a acomodat implantul dentar in cavitatea dumneavoastra bucala.

Igienizarea si curatarea cavitatii bucale

Igienizarea si curatarea cavitatii bucale


Spalarea dintilor si utilizarea atei dentare reprezinta factori importanti in igienizarea cavitatii bucale. Pentru a evita deteriorarea este important sa va curatati dintii si implantul dentar de cel putin doua ori pe zi.

Conditii optime pentru implant

Conditii optime pentru aplicare


Implantul dentar poate fi aplicat la aproape toate persoanele care au nevoie de o asemenea procedura. Dar este bine ca inainte de toate sa apelati la o consultatie specializata si sa tineti cont de sfaturile dentistului.

Contacteaza-ne acum prin e-mail, chat direct pe site sau telefonic

contact

Cauti un cabinet stomatologic in Bacau? Contacteaza-ne si beneficiaza de o experienta lipsite de dureri! Ai teama de stomatolog? Scrie-ne pe chatul de pe site si asistentele noastre vor fi bucuroase sa-ti raspunda la intrebari si nelamuriri.

Contactati-ne / Faceti o programare:

Prin trimiterea acestui mesaj va oferiti acceptul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal!

Informatii contact

Adresa
str. Aprodu Purice 7, Bacau
Telefon
E-mail
Program
  • Luni - Vineri
    09:00 - 18:00
  • Sambata / Duminica
    Inchis