Implant dentar profesional

Cateva detalii importante

Conform tehnologiei de ultima generatie, putem sustine, in baza mai multor argumente, ca una dintre cele mai potrivite solutii atunci când vine vorba de înlocuirea dintilor sau a măselelor este apelarea la un implant dentar.

Soluția oferita de implantologie poate fi una perfecta din mai multe puncte de vedere, cateva dintre ele fiind:

  • - implantul dentar este rezistent atat la factori externi cat si la trecerea timpului;
  • - este foarte stabil in interiorul cavitatii bucale;
  • - ofera un aspect nou, ce poate fi invidiat de toti aspirantii la dinti sanatosi;

Vrei sa afli mai multe informatii? Trimite-ne un mesaj!
implant dentar


implantologie bacau

Implantologie - bine de stiut!

Datorita mai multor studii realizate de diferite companii la nivel national, dar si mondial, s-a ajuns la concluzia ca un implant dentar are o rata de succes de aproximativ 95%.

Asadar, daca ti-ai pierdut un dinte sau o masea si-ti doresti sa inlocuiesti spatiul ramas cu o solutie de calitate, implantul dentar este perfect pentru tine!

De asemenea, implantologia ofera si o solutie de lunga durata, existand la ora actuala cazuri in care implantul dentar a rezistat peste 15 ani, fiind astfel si o solutie longeviva. Chiar daca au existat cazuri particulare, durata de viata garantata este cuprinsa intre 7 si 15 ani. Bineinteles, aceasta perioada este determinata si de o multime de alti factori, precum felul in care se acorda ingrijirea necesara.

Ai nevoie de un implant dentar? Contacteaza-ne acum!

Alte informatii importante

icoana titlu

Detalii cu privire la avantajele acestei solutii de inlocuire a dintilor si/sau a maselelor.

Ce poate influenta
un implant dentar?


Dupa cum am mentionat, implantul dentar are o duarata de viata marita, dar care poate fi influentata de reactia organismului la corpul strain, suferinta din trecut de anumite boli sau alte infectii.

Vizita la cabinetul stomatologic


Pentru a va asigura de durata de viata cat mai lunga este necesar sa ne vizitati cel putin o data la 6 luni sau maxim un an, pentru a vedea cum s-a acomodat implantul dentar in cavitatea dumneavoastra bucala.

Igienizarea si curatarea cavitatii bucale


Spalarea dintilor si utilizarea atei dentare reprezinta factori importanti in igienizarea cavitatii bucale. Pentru a evita deteriorarea este important sa va curatati dintii si implantul dentar de cel putin doua ori pe zi.

Conditii optime pentru aplicare


Implantul dentar poate fi aplicat la aproape toate persoanele care au nevoie de o asemenea procedura. Dar este bine ca inainte de toate sa apelati la o consultatie specializata si sa tineti cont de sfaturile dentistului.

Oferte si Tratamente Cabinet Stomatologic Bacau

Oferta Implant Dentar Bacau

Cabinetul stomatologic Dr Lupu, vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte speciale si pachete de tratamente dentare la cele mai avantajoase preturi.

7+1 GRATIS la implante dentare

La 8 implanturi dentare inserate in aceeasi interventie chirurgicala, platesti doar 7 implanturi. Al optulea implant este GRATUIT.

Aceasta oferta vine in intampinarea pacientilor care necesita reconstructia unei arcade dentare intregi.

10% reducere la coroane ceramice pe suport de ZIRCONIU

Venim in intampinarea ta cu o oferta, la schimbarea coroanelor vechi. Alege coroanele ceramice pe suport de ZIRCONIU si iti oferim o reducere de 10% pentru lucrarile dentare ce cuprind mai mult de 10 coroane (dinti/elemente)

50% reducere pentru pachetul de igienizare orala

Ne rasplatim pacientii fideli cu o reducere de 50% pentru pachetul de igienizare orala daca nu trecut mai mult de 3 luni de zile de la ultima igienziare. Ce zici?

Albire dentara cu lampa ZOOM - GRATUIT

Oferta valabila pentru pacientii care achita tratamente de peste 8000 lei in cadrul cabinetul nostru Dr Lupu - Stomatologie Implantologie Bacau.

De ce Dr Lupu - Bacau?

ce ce sa alegi cabinetul nostru stomatologic

Obiectivul nostru este sa alegem cel mai bun plan de tratament dentar, care de asemenea sa fie in acord cu dorintele si exigentele tale.

0

Zambete daruite

0

Dinti salvati

0

Cursuri de specializare

0

Implanturi Dentare Inserate

0

Pacienti multumiti

0

Recomandari

Contacteaza-ne acum prin e-mail, chat direct pe site sau telefonic

contact

Cauti un cabinet stomatologic in Bacau? Contacteaza-ne si beneficiaza de o experienta lipsite de dureri! Ai teama de stomatolog? Scrie-ne pe chatul de pe site si asistentele noastre vor fi bucuroase sa-ti raspunda la intrebari si nelamuriri.

Contactati-ne / Faceti o programare:

Prin trimiterea acestui mesaj va oferiti acceptul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal!

Informatii contact

Adresa
str. Aprodu Purice 7, Bacau
Telefon
E-mail
Program
  • Luni - Vineri
    09:00 - 18:00
  • Sambata / Duminica
    Inchis