Fațete dentare pentru un zâmbet de vedetă

Vrei un zâmbet demn de covorul roșu? Acum poți avea zâmbetul de Hollywood pe care ți-l dorești, cu ajutorul nostru! Fațetele dentare reprezintă soluția ideală pentru a transforma zâmbetul tău și a-ți oferi strălucirea de star pe care o meriți.

Fațete dentare: Ce sunt și când se recomandă

Fațetele dentare, straturi subțiri de ceramică de înaltă calitate sau compozit, se aplică pe partea frontală a dinților. Sunt ideale pentru corectarea diverselor imperfecțiuni, precum dinții crăpați, spațiile dintre dinți sau petele greu de albit, oferind astfel o soluție eficientă pentru îmbunătățirea esteticii dentare.

Când să optezi pentru fațete dentare?

Recomandăm fațetele dentare în cazuri precum:

 • Dinți decolorați sau cu pete care nu răspund la tratamentele de albire;
 • Cazuri de dinți ușor strâmbi sau cu spații inestetice între ei;
 • Dinți ciobiți sau cu forme neregulate care afectează aspectul general;
 • Pentru a obține un zâmbet uniform și strălucitor.

Beneficiile fațetelor dentare

 • Zâmbet estetic:
  Fațetele transformă dinții decolorați, ciobiți, strâmbi sau cu spații inegale într-un zâmbet uniform și atrăgător.
 • Încredere în sine:
  Un zâmbet frumos poate crește semnificativ încrederea în propria persoană.
 • Efect de întinerire:
  Fațetele dentare conferă un aspect mai tânăr și radiant, diminuând semnele de îmbătrânire asociate cu dinții uzati sau decolorați.
 • Funcționalitate îmbunătățită:
  Fațetele îmbunătățesc nu doar aspectul estetic, ci și restabilesc funcționalitatea adecvată a mușcăturii pentru cei cu dinți deteriorați sau uzati.
 • Rezistență la pete:
  Fațetele din porțelan sunt mai rezistente la pete decât smalțul natural, menținând zâmbetul strălucitor de alb.
 • Soluție pe termen lung:
  Cu o îngrijire adecvată, fațetele pot oferi beneficii pe termen lung, păstrându-și aspectul.

Fă-ți o programare online și obține o consultație gratuită cu dr. Florin Lupu

Fațete dentare eMax

La clinicile dentare Dr. Lupu, ne mândrim cu oferirea de tratamente de top, inclusiv fațetele dentare eMax, una dintre cele mai avansate soluții din stomatologie.

Aspect estetic și durabilitate

Fațetele eMax, realizate din ceramică presată de înaltă calitate, oferă rezistență excepțională și un aspect estetic remarcabil. Aceasta asigură un zâmbet strălucitor și durabilitate pe termen lung.

Procedura minim invazivă

Datorită grosimii lor ultra-subțiri, fațetele eMax simplifică aplicarea și necesită adesea doar o șlefuire superficială a dintelui. În situații ideale, șlefuirea poate fi chiar inutilă, păstrând astfel integritatea smalțului natural.

Aspect natural și personalizare

Fațetele eMax imită perfect aspectul natural al dinților, oferind opțiuni variate de personalizare din ceramică, zirconiu sau material compozit, pentru a se potrivi cu rezultatul estetic dorit și bugetul pacientului.

Rezultate impecabile

Integrarea fațetelor eMax în tratamentul dentar vă va transforma zâmbetul, oferindu-vă un aspect estetic rafinat și o soluție durabilă pentru un zâmbet sănătos. Cu fațetele eMax, veți avea încredere în fiecare zâmbet, știind că dinții dumneavoastră arată impecabil și sunt protejați de un material de calitate superioară.

Dr. Lupu răspunde la întrebări

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare, foițe subțiri din material ceramic sau compozit, se fixează pe fața frontală a dinților pentru a îmbunătăți aspectul estetic.

Cât timp vor dura fațetele dentare?

Cu îngrijirea adecvată, fațetele dentare pot dura între 10-15 ani sau chiar mai mult.

Este dureroasă procedura?

Procedura este adesea nedureroasă datorită anesteziei locale. Un disconfort minor post-aplicare este posibil, dar ar trebui să dispară în câteva zile.

Cât costă fațetele dentare?

Costul fațetelor variază în funcție de specificațiile individuale ale fiecărui pacient. Vă invităm la o consultație pentru a discuta detaliile și a oferi o estimare exactă.

După aplicarea fațetelor, există restricții alimentare?

Deși fațetele sunt durabile, este recomandat să evitați alimentele extrem de dure sau caramelizate pentru a reduce riscurile.

Cum se îngrijesc fațetele dentare?

Îngrijirea fațetelor este similară cu cea a dinților naturali - periajul regulat, folosirea aței dentare și vizitele periodice la dentist sunt esențiale.

Ce garanții oferiți pentru fațetele dentare?

Suntem mândri de calitatea lucrărilor noastre și oferim garanții pentru fațetele dentare, detalii ce vă vor fi prezentate în timpul consultației.

>